Kundefakturering:

Kundefakturering vil gjøre det enklere og billigere for deg å opprette og sende fakturaer til dine kunder.
Du kan velge mellom en manuell, semi-automatisk eller full-automatisk løsning.

Manuell fakturering
Du kan enkelt lage en faktura i Dipps og sende den til dine kunder. Fakturagrunnlaget vil bli lagret til neste gang du skal sende en lik faktura. Du vil ha full oversikt over alle fakturaer du har opprettet og sendt. Du kan når som helst eksportere fakturaene dine fra Dipps til regnskapssystemet du benytter deg av. Les mer om dette i denne linken: Hvordan lager jeg en faktura?

Semi-automatisk fakturering
For å gjøre faktureringsprosessen enklere kan du sende oss fakturagrunnlaget via en Excel fil, slik at vi kan gjøre resten for deg. Med bare et dokument kan du sende tusenvis av fakturaer.
Du kan eksportere fakturaene med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Full-automatisk fakturering
Ved full-automatisk fakturering kan vi koble sammen systemene slik at Dipps snakker med ditt system helt automatisk ved bruk av API. Ved å benytte seg av denne funksjonen trenger ikke fakturering å være en del av hverdagen og du får mulighet til å fokusere på andre ting. Du kan eksportere alle fakturaene enkelt med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Ta kontakt med oss for videre informasjon om API / integrasjon.

Slik kontakter du oss, trykk her

Total:
Total vil si at du både ønsker håndtering av frilansere og kundefakturering.
Ved å benytte seg av disse kan du eliminere mye administrativt arbeid.

Les mer om Total her