Hvordan kan jeg endre min informasjon hos Foodora?

Dersom du flytter, endrer telefonnummer eller for eksempel kontonummer er det viktig at du informerer oss. Denne informasjonen kan du enkelt endre ved å logge inn på Dipps, eller ved å kontakte oss via chat.

Det som også er viktig er at du endrer dette hos Foodora dersom du tar oppdrag for Foodora. Det kan du enkelt gjøre ved å klikke deg inn på denne linken

Her kan du klikke deg gjennom velgeren og informere Foodora dersom det er endringer i din informasjon.

Skriv til oss i chatten dersom du fortsatt har spørsmål!