Når du har sendt en faktura går den direkte til kunden din. Vær derfor obs på at alt er korrekt. Når den er sendt til kunden vil du kunne klikke på fakturaen og se at det står “Sendt til kunde”. Du vil også kunne se nyttig informasjon som forfallsdato samt fakturadato.

Dersom du oppdager at noe mangler eller at fakturaen er feil, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan kreditere fakturaen slik at du kan lage en ny.

Klikk på chat-ikonet i høyre hjørne, så hjelper en i teamet deg med å få fakturaen det gjelder, kreditert.

Vi jobber med å få plass en løsning hvor du selv kan kreditere fakturaer, og ser frem til å dele denne med deg så snart den er klar:)