Hva betyr auto-generering av fakturaer?

I Dipps jobber vi konstant med å gjøre det lettere for frilansere å få betalt.
Som en del av dette arbeidet har vi utviklet et system som automatisk kan lage fakturaene dine når du tar oppdrag for våre partnere.

Når du er ferdig med registreringen både hos oss og hos oppdragsgiver, kan du sette i gang å jobbe.
Når det er på tide å fakturere, vil Dipps be om fakturagrunnlag fra oppdragsgiver og deretter fakturerer for alle jobbene du har hatt hos våre samarbeidspartnere.

Du vil få penger utbetalt eller rett inn på konto, og kopi av faktura kan du finne på din Dipps konto.

Verre enn det er det ikke