Hva vil det si å bruke Dipps med et eget firma?

Registrerer du deg som en frilanser som har et foretak (ENK/AS), vil Dipps være nyttig for deg på flere måter.

I Dipps kan du lage fakturaer og sende dem på en enkel måte. Etterhvert som du har laget flere fakturaer vil du ha god oversikt over alt du har sendt.

Du kan fakturere hvem du vil, enten om det er et selskap eller om det er en privatperson. Du kan selv velge om du vil sende fakturaen med PDF eller EHF.

Hvis du er en frilanser og jobber for en eller flere av våre partnerbedrifter, har vi gjort prosessen enda enklere. Med automatisk fakturering er det Dipps som lager og sender fakturaen på dine vegne, uten at du trenger å løfte en finger.

Vi får fakturagrunnlaget fra partnerbedriften du har jobbet for.

Du vil få pengene inn på din konto og fakturaen vil være synlig for deg på Dipps.no.

Ønsker du mer informasjon om hvordan man etablerer et foretak? Du finner nyttig informasjon hos Altinn