Tradisjonelt har det vært to primære typer arbeidsforhold. Enten er du ansatt i et selskap, eller så har du ditt eget firma og fakturerer kundene dine.

Med alternativet “Dipps Lønn” får du det beste fra begge verdener. Du opprettholder friheten ved å ikke være ansatt direkte i et selskap, i tillegg til at Dipps tar seg av alt det administrative arbeidet. Med dette alternativet er alt du trenger å bekymre deg for å gjennomføre jobben og rapportere det i etterkant. Hvis du jobber for en av våre partnere, trenger du ikke engang å fortelle oss om det! Vi integrerer med systemene deres og vil få all informasjonen vi trenger direkte fra dem. Du kan lese mer om hvem de er og hvordan det fungerer her.

Hvordan fungerer det egentlig?

Når du har utført arbeidet, logger du deg på Dipps-kontoen og begynner å opprette en faktura.

Hvis du ikke har en konto, kan du enkelt lage en Dipps-konto helt gratis.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter en faktura, kan du lese "Hvordan lager jeg en faktura?"

Når du har opprettet en faktura, blir den sendt til Dipps økonomiteam for godkjenning. Dette er bare for å sikre at fakturaen er riktig. Når den er godkjent, sender vi den til kunden din

Så nå har du opprettet fakturaen og den er sendt til kunden.
Når vi har samlet inn pengene for måneden, trekker vi skatter og avgifter før utbetalingen.

Tingene vi trekker fra er:

Din skatt - Basert på din skattesats på skatteetatens.no
Arbeidsgiveravgift - 14,1% for ordinære næringer med base i Oslo.
Dipps administrasjonsgebyr - Se "priser" for mer informasjon

Når vi har gjort dette og rapportert alt til skattemyndighetene, betaler vi deg og overfører skattene til staten. Lønnsslippen din vil være synlig på kontoen din sammen med tidligere lønnsslipper.

Vanskeligere er det ikke!