Dipps & 24/7

Mye av vårt arbeid går ut på å forenkle din hverdag. Vi ser stadig vekk etter løsninger som kan gi deg mindre arbeid og i denne prosessen har vi sett nærmere på hvordan du kan bruke Dipps sammen med 24/7.

Dersom du fører ditt regnskap i 24/7 er det ikke slik at du ikke kan bruke Dipps, snarere tvert i mot! Du kan fortsatt dra nytte av vår automatiske fakturering og fortsatt føre alt i 24/7 slik at det ikke blir krøll i regnskapet ditt.

Det du trenger å gjøre er:

Bruk Dipps som vanlig og la oss generere automatiske faktura på dine vegne.
Når fakturaen er klar kan du enkelt laste den ned ved å klikke på "Se PDF" og deretter laste den ned.
Når du har gjort dette logger du inn på 24/7 og oppretter en fri postering.

Husk å laste opp bilaget du har lastet ned fra Dipps

Informasjon om hvordan du oppretter en fri postering eller importerer en ekstern faktura til ditt system finner du i regnskapsystemets hjelpeartikler.