Hvordan fakturere Hero Tolk

Viktig! Hero Tolk krever at du legger ved fakturagrunnlaget for arbeidet ditt i fakturaen du sender.
Hvis fakturagrunnlaget ikke er lagt ved, vil ikke fakturaen være godkjent.

Hvordan legger jeg til vedlegg?

Når du har kommet til denne siden i prosessen, har du mulighet til å legge til "nytt vedlegg"

Fyll inn dato og klokkeslett for oppdraget

Trykk på nytt vedlegg og last opp fakturagrunnlaget som gjelder for oppdraget du skal fakturere

Nytt vedlegg