Dipps - Enkel fakturering uten eget firma

Hvordan fakturere Salita?

Dersom du jobber for Salita via Dipps er prosessen ganske enkel. Du har to valg muligheter fra Dipps plattform.

Du kan la Dipps generere faktura automatisk for deg til Salita.
Du kan fakturere Salita selv.

1. Dipps generer automatisk faktura for meg

Du trenger ikke å foreta deg noe som helst, og trenger kun å tenke på å gjennomføre arbeidet. Dersom Salita krever at du rapporterer oppdrag, overtid og den type ting gjør du dette direkte med de, i deres system.

I mellomtiden er det en del ting vi tar oss av slik at du skal slipper:

Vi mottar fakturagrunnlaget fra partneren.
Vi genererer faktura tilbake til partneren basert på grunnlaget vi har mottatt.

Når fakturaen fra partneren er betalt og vi har fått penger sørger vi for at:

MVA betales med korrekt sum til korrekt tid.
Vi rapporterer din inntekt til skatteetaten.
Vi setter til side, og betaler, arbeidsgiveravgift.
Vi trekker vår Dipps-avgift.
Vi henter skattekortet ditt fra skatteetaten slik at du kan få betalt med korrekt skattesats.
Vi utbetaler deg lønn og laster opp lønnsslippen din på din Dipps-konto.

Dette betyr i prinsippet at du kun trenger å fokusere på arbeidet, så fokuserer vi på fakturering og utbetaling :)

2. Jeg fakturerer Salita selv

Andre relevante artikler:

Hvordan fakturerer jeg Hero Tolk?