Dipps for Salita

Hvis du har valgt Dipps som din utbetalingspartner i dine innstillinger (på din Salita-konto) skjer følgende.

Hvordan velge Dipps?

Hva vil det si å bruke Dipps?

Frem til faktureringspunktet er det ingen forandring. Du fortsetter å utføre samt rapportere oppdrag i Salita.

Fra øyeblikket du har valgt Dipps i dine innstillinger skal du ikke fakturere Salita fra ditt eget system.

Dipps vil automatisk:
Hente alle dine oppdrag fra Salita
Lage faktura i slutten av hver mnd.
Legge ved ditt kontonummer slik at du får pengene direkte inn på konto. Fakturabilag vil du finne på dipps.no

Dersom du ved en feil sender faktura fra ditt eget system er det viktig at du krediterer denne og informerer økonomi-avdelingen om dette snarest. Du kan treffe de ved å sende en e-post til regnskap@salita.no

VIKTIG hvis du benytter deg av Dipps for Salita:
Du trenger ikke å sende fakturaer, Dipps lager dem automatisk for deg
Dipps er koblet til Salita og kommuniserer direkte med dem.
Kontakt regnskap@salita.no hvis du har spørsmål
Du trenger ikke sende påminnelser heller

Andre relevante artikler

Salita utbetaling

Hvordan fakturerer jeg Salita?

Hvordan fakturerer jeg Hero Tolk?