Overfør alle eksterne ressurser til Dipps for en mer effektiv utbetalingsprosess. Hvis du ønsker et partnerskap med Dipps, vil din personlige kontaktperson skreddersy prosessen ut fra dine behov. I stedet for å håndtere hver enkelt arbeider en etter en, kan du sende oss dataene, og vi kan sende deg en faktura for alle arbeiderne. Hvis du foretrekker en omvendt faktureringsprosess, kan vi gjøre det også.

Det er mange fordeler for dine arbeidere. Hvis de opererer gjennom sine egne selskaper, kan du lese om fordelene under "Hvordan fungerer Dipps for selskaper?"
Hvis de foretrekker å være honorarmottakere, finner du mer informasjon under "Hva vil det si å være honorarmottaker via Dipps?"

Gjør som våre andre partnere og ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan bidra til å lette ditt eksterne arbeidsledelse. Klikk her for å se hvordan du kan komme i kontakt med oss.