I denne artikkelen viser vi detaljert hvordan man lager en konto på Dipps, steg for steg.

Gå til my.dipps.no for å opprette en konto

Hvordan lager jeg en konto på Dipps fra hjemmesiden: my.dipps.no

Når du har skrevet e-postadressen din og laget et passord, må du verifisere kontoen din. Du får en e-post med et 5-sifret tall som du skal fylle inn i det neste steget.

Du får en 5-sifret kode på e-post. Sjekk din e-post

Fyll inn de 5 sifrene du har fått på e-post

Fyll inn den 5-sifrede koden i det neste steget

Vi er opptatt av sikkerhet. Derfor krever vi at du verifiserer deg med BankID

Verifiser deg på Dipps med BankID, slik at vi er sikre på at det er du som oppretter kontoen

Du kan velge om du vil identifisere deg med BankID eller BankID på mobil

Du kan velge mellom BankID eller BankID på mobil

Når du er ferdig med å verifisere deg via BankID velger du alternativet "send invoice to my customers". Her skal du legge inn ditt firma som profil. Du kan både ha en Dipps-Lønn og Dipps-Firma konto på Dipps. Du kan legge til en Dipps-Lønn profil senere.
Les mer om Dipps-Lønn
Les mer om Dipps-Firma

Bestem deg for hva du ønsker å gjøre på vår plattform

Du har også mulighet til å bruke Dipps til elektronisk signering for ditt firma. Hvis du skal signere avtaler eller andre dokumenter knyttet til ditt firma, kan det være smart å samle alle dokumenter/avtaler på ett og samme sted. Denne funksjonen er tilgjengelig for deg etter du har registrert ditt selskap.

Skriv inn navnet på ditt firma. Du vil se flere alternativer på listen
Det er viktig at du velger det firmaet som tilhører deg
Listen med firmaer er hentet fra Brønnøysundregisteret

Skriv inn navnet på firmaet ditt

Fyll inn navn, e-post, og telefonnummer i dette feltet. Trykk deretter på “save changes”

Fyll inn din kontaktinformasjon

Scroll litt ned og skriv inn kontonummeret til ditt firma
Det er viktig at kontonummeret tilhører ditt firma, ikke din privatkonto

Skriv inn kontonummeret til ditt firma

Gratulerer! Du har nå fullført oppsettet av din konto på Dipps
Her kan du se alle dine fakturaer

Faktura oversikt inne på hjemmesiden når kontooppsettet er ferdig

Takk for at du velger Dipps! Hvis du har andre spørsmål utover dette, må du ikke nøle med å ta kontakt!