Ja det kan du! I Dipps har du mulighet til å ha flere profiler. Du kan til og med bytte mellom å være lønnsmottaker og ha foretak etter hva som måtte passe deg best. Det kan for eksempel være at du tar flere oppdrag og at du vil jobbe for et selskap som lønnsmottaker og for et annet selskap som ENK/AS. Valget er ditt og du trenger bare å forholde deg til ett sted, nemlig Dipps.

Det som skiller Dipps fra våre konkurrenter er at vi hjelper deg med å være både lønnsmottaker og/eller ha et foretak. Det er du som vet hva som er best for deg, vår jobb er å tilrettelegge for at du har de verktøyene som er nødvendig for at du skal kunne fokusere mindre på administrativt arbeid og heller fokusere på jobben.

Les mer om hva det vil si å være lønnsmottaker: Her

Les mer om hva det vil si å ha et foretak: Her