Kontakt oss:

Det er flere måter å komme i kontakt med oss.

Klikk på chat-ikonet nede til høyre for å komme i kontakt med oss. Dette kan du gjøre 24 timer i døgnet og dersom du ikke er på siden når vi svarer får du svaret sendt på e-post.

Du kan også sende oss en e-post på support@dipps.no hvis du trenger å komme i kontakt med oss :)

For deg som er partner kan du også kontakt den som har ansvar for samarbeidet hos oss. Dersom du ikke har deres kontaktinfo kan du sende oss en e-post på support@dipps.no så hjelper vi deg.