Kundefakturering

Spar tid ved å benytte deg av Dipps kundefakturering.

Et system som generer fakturaer automatisk og en enkel måte å sjekke hvem som har betalt og ikke.
Driver du en bedrift som har mange kunder du skal sende faktura til? Dipps kan synkronisere med systemet du bruker og sørge for å sende fakturaer automatisk til både dine bedriftskunder og privatkunder.

Nedenfor kan du lese om et eksempel på hvordan Dipps kan bistå:

Hei, jeg heter Jakob og jeg har en bedrift som bruker mye tid på fakturering til kunder.

Jeg har mange kunder og bruker mye tid på fakturering i dag. Etter at jeg begynte med Dipps har alt blitt mye enklere. Dipps genererer automatisk mine fakturaer for meg og sender dem til kunden. Jeg kan hente ut en liste over de kundene som ikke har betalt og kontakte dem. Det er veldig oversiktlig og jeg har spart mye tid.

Jeg gleder meg til Dipps lanserer kortbetaling, slik at jeg kan ha både fakturering og kortbetaling i samme system.

Har du flere spørsmål rundt kundefakturering? Ikke nøl med å ta kontakt!