Automatisk generering sørger for feilfri faktura.

Driver du en bedrift som benytter seg av underleverandører? Er du lei av å få mangler og feil i fakturaen som din bedrift må bruke ressurser for å ordne opp i?

Dipps kan generere faktura for din underleverandør, basert på fakturagrunnlaget

Nedenfor kan du lese om et eksempel på hvordan DIpps kan bistå!

Hei, jeg heter Anette og jeg driver et selskap som benytter seg av underleverandører.

Min bedrift skreddersyr opplevelser for bedrifter. Vi lager en pakkedeal for kundene som inneholder alt fra bo, mat, transport og underholdning. Vi leier inn flere forskjellige underleverandører for å kunne levere den fulle opplevelsen.
Mange av underleverandørene vi bruker er små bedrifter som bruker mesteparten av tiden sin på å gjøre selve jobben, som feks., å guide turer i fjellet. Det pleier ofte å være mye feil og mangler i fakturaene og i noen tilfeller glemmer de å sende fakturaen i det hele tatt. Heldigvis bruker jeg nå Dipps og da er jeg sikker på at alle fakturerer jeg får er helt riktige. Dipps generer nemlig fakturaene for mine underleverandører, basert på mitt fakturagrunnlag. Vi har spart både tid og penger på å benytte oss av Dipps og det beste av alt er at hele prosessen er helautomatisk.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om Dipps!