Som lønnsmottaker får du utbetalt lønn.

Når kunden har betalt sørger vi for at du får lønnen din. I forbindelse med lønnsutbetaling er det en del ting vi gjør:

Vi henter skattekortet ditt for at vi skal kunne trekke korrekt skatt. Dette gjør vi hver gang, slik at vi bruker den nye skattesatsen din dersom du har endret den i tide.
Vi trekker arbeidsgiveravgift på 14.1%. Dette er en fast skattesats som er satt av staten.
Vi informerer skatteetaten om din inntekt ved å sende en a-melding.
Vi trekker Dipps-gebyr for bruk av plattformen.
Resterende utbetales til deg så fort dette er gjort.
Lønnslipp vil du til enhver tid finne ved å logge inn på Dipps og klikke “Konto” og deretter “lønnsslipp”.
Filen vil være passordbeskyttet og du kan åpne denne med de 5 siste sifrene av ditt kontonummer.

Eksempel på hva du sitter igjen med etter at alt er trukket fra