Når din oppdragsgiver har betalt din faktura, beregner vi og trekker skatter og avgifter.
Deretter betaler vi ut din lønn på den neste utbetalingsdagen. Så fort dette er gjort laster vi opp din lønnsslipp på din Dipps-konto og sender deg en e-post om at alt er klart.

Dipps kjører utbetalinger hver torsdag. Det vil si at du blir betalt den første torsdagen etter din kunde har betalt fakturaen.

Eksempel på utbetaling

Når får jeg lønn med Foodora?

Foodora utbetaling