Driver du en bedrift som benytter seg av frilansere?

Her kan du lese et eksempel på hvordan dette kan se ut i praksis

Hei, jeg heter Tom og driver en bedrift som benytter seg av frilansere.

Jeg har satt et krav om at alle mine frilansere skal ha et foretak, slik at det blir enklere for oss å håndtere arbeiderne. Det har fungert til nå, men ettersom jeg har en eksponensiell vekst i selskapet har jeg innsett at jeg må åpne opp for lønnsmottakere i tillegg. Det er mange personer som jobber for meg som ikke ønsker å ha et eget selskap. Derfor måtte jeg finne en løsning.

Det eneste selskapet jeg fant som kan levere en løsning for å håndtere både frilansere med foretak og frilansere som lønnsmottakere er Dipps. I Dipps trenger verken jeg eller mine frilansere å gjøre noen ting. Fakturaene for mine frilansere med foretak blir generert automatisk av Dipps, basert på fakturagrunnlaget Dipps henter direkte ut fra mitt system. Lønnsmottakerne får skatter, avgifter og innrapportering håndtert av Dipps. Nå er alle mine arbeidere fornøyd og ingen av dem trenger å håndtere noe administrativt arbeid.

Dipps tar seg av alt sammen.

I Dipps kan du betale frilansere som enten har sitt eget selskap, eller som ønsker å være lønnsmottaker i det samme systemet.