Betal både dine frilansere og fakturer dine kunder i ett og samme system.

Ønsker du så lite administrativt arbeid som mulig?
La Dipps håndtere utbetaling til dine frilansere, samt utbetaling til dine kunder.

Dipps kan gjøre det helautomatisk, uten at du løfter en finger.

Nedenfor kan du lese mer om et eksempel på hvordan Dipps kan bistå deg:

Hei, jeg heter Hannah og driver en bedrift som benytter seg av frilansere og vi har kunder som ønsker å betale via faktura.

Min bedrift har mange forskjellige kunder og vi har også et bredt varesortiment.
Det vil si at mine fakturaer ofte har et differensiert innhold og vi må sende ordren inn til regnskapsavdelingen slik at de kan opprette og sende ut fakturaen. Med Dipps trenger vi ikke å tenke på å opprette fakturaer i og med at Dipps genererer disse automatisk for oss. Dipps er integrert med våre systemer og henter ut fakturagrunnlaget der.

De håndterer også alle våre frilansere. De som er frilansere hos oss er veldig fornøyd i og med at de selv slipper administrativt arbeid.
Det er fordi Dipps håndterer fakturaer for frilansere med foretak. samt A-melding, skatter og avgifter for våre lønnsmottakere.
Vi har nå effektivisert driften vår og gjort det mulig å kutte kostnader.

Ønsker du å høre mer om Dipps totalfakturering? Ikke nøl med å ta kontakt!