Når du skal sende en faktura kan du selv sette forfallsdato i henhold til din avtale med kunden.

Deretter er det viktig at du sjekker din bankkonto for å se om kunden din har betalt, da Dipps ikke er integrert med banken din.

Dersom du ønsker å finne en tidligere faktura kan du finne alle bilag på din Dipps-konto.

NB! Husk at pengene du får inn inkluderer eventuell MVA, i tillegg til å være skattepliktig.